Velkommen til pullover factory!
Pullover factory er et nyt dansk tøjmærke, med fysisk placering midt i københavn. Vi er et helt nyt forretningskoncept, som udelukkende handler med pullovers til voksne.

pullover factory har Danmarks absolut største pullover farvesortiment og vi forsøger at ramme bredt med vores store udvalgte farver. Vi har til dig som ønsker at være mere konservativt i din påklædning, samt har vi til dig, som ønsker mere kulør og opmærksomhed. Vores pullovers bruges til alt fra erhvervsmæssige sammenhænge, festlige lejligheder, privat brug såvel studiebrug m.m. Du kan kombinere alle udtryk med vores pullovers og skabe den look du gerne vil have.

Vores lækre pullovers er skabt i tidløs design, og kommer i en rang af forskellige farver i noget lækkert blødt kvalitetsgarn til en attraktiv pris. Pulloverne er skabt i den perfekte tykkelse af strik som gør, at de kan blive båret året rundt, især til den kolde vinter periode såvel til sommeraftener. Desuden har pulloverne en perfekt pasform som passer alle størrelser. Vi fremstiller pullovers i rundhals og v-hals til voksne.

Vores uld pullovers er fremstillet af 50% uld og 50% polyamid. De er varme, bløde og føles behagelige på huden. Uld Pullovers er vores efterår/vinter sortiment, men de er til at finde på vores hylder året rundt. Farverne er utrolig flotte i denne type kvalitet og giver et meget skarpt og eksklusiv look.

Vores bomuld pullovers er fremstillet af 100% bomuld. De er komfortable, slidstærke og føles kølige på huden. Den ideelle pullover, hvis du befinder dig i varmere indendørsklima. Bomuld pulloveren kan du også nemt bære året rundt, hvis du foretrækker bomuld frem for uld. Vores bomuld er også meget robust og har en god slidstyrke. Den er også nem at vaske og vedligeholde og fnuller på ingen måder med tiden.

Det er meget vigtigt for os, at du nyder din shopping på pulloverfactory.dk og derfor har vi forsøgt, at holde sitet enkelt at bruge og let at forstå. Ikke mindst, en optimeret sikkerhed for, at dine oplysninger opbevares trygt.

Du finder pullover factory på Læderstræde 14. 1201 København K. (parallelt med strøget). Her er du altid velkommen til at komme ind og mærke pulloverne og udforske vores farveudvalg, samt prøve dig frem til den rigtige størrelse.