[columns] [span4]

csr_pullover_factory

[/span4][span8]

Vores verden, samfund og medmennesker er vores kerneværdier

Hos pullover factory evaluerer vi løbende vores fremstillingsprocesser igennem. Vi bestræber os på at minimere al miljømæssige og menneskelige belastninger. Vi har med nøje udvalgt de korrekte leverandører, der bl.a. sikrer, at der ikke bruges børnearbejde eller skadelige kemiske stoffer til fremstilling af vores produkter.

Vores leverandører er udvalgt, netop for imødegå vores detaljeret produktionskrav. Vi kontrollere leverandørerne altid med besøg for at sikre, at alle specifikke krav bliver overholdt.

Pullover Factory’s Code of Conduct er dokumentation på de retningslinjer vi stiller overfor leverandørerne såvel underleverandørerne. Vi mener det er fundamentalt vigtigt at sikre sig så mange mulige CSR-aspekter, når man engagere sig i forretningsverdenen.

Samtidig bestræber vi på at vise en klar og gennemsigtig linje for vores kunder, omkring hvordan vi arbejder. Vi gør vores bedste for at opretholde og promovere dette CSR-tiltag og princip.

Vores mål er en kontinuerlig bæredygtig udvikling, da vi netop som virksomhed har et samfundsmæssigt ansvar, internationalt såvel nationalt. Grundlæggende handler vi ansvarligt ved for eksempel at tage hensyn til menneskerettigheder, sociale vilkår, arbejdsforhold, miljø, klima etc. 

Selv om pullover factory ikke direkte er medlem af en CSR initiativ, gruppe eller forening, stræber vi stadig og opfordrer alle virksomheder til at forholde sig til de internationale standarder fra FN’s Global Compact.

[/span8][/columns]