[columns] [span4]

b2b-01

b2b-2

[/span4][span8]

 

Vi tilbyder jeres virksomhed at føre pullover factorys eget mærke eller muligheden for at få fremstillet jeres helt eget Brand.

Vi er specialiseret i garn produktion og har forbindelser til gode leverandører, hvilket gør det nemt for os at producere alt fra pullovers, cardigans, sweaters m.m. Vi fremstiller i alle typer kvalitets-garn i de flotteste farver, alt efter jeres ønsker. Vi broderier også virksomhedslogoer på produkterne, hvis dette ønskes. Alt forarbejdet (Manufacturing-Package) kan vi også udarbejde for jer, hvis I ikke selv har arbejdstegninger som design, produktinfo, konstruktion, farvekoder m.m.

Vi arbejder tæt med produktionsvirksomheden og kan dermed tilbyde de mest fordelagtige produktionspriser på markedet og samtidig sikre, at produktionen er under anstændige forhold. Med andre ord: uden brug af kemiske substanser, uden brug af børnearbejde og “ja tak” til anstændige arbejdspladser. Vi prøver at være gennemsigtig med alt, hvad vi foretager os. Derfor vil der på sigt også være mulighed for at besøge produktionsstedet, hvis det ønskes.

Vores gode relationer til vores partnere, som er nogle dygtige producenter i Europa og Asien, gør det muligt, at vi kan fremstille alt fra Skjorter, T-shirts og Poloer m.m. hvis dette ønskes.

I kan få fremstillet jeres helt egen basic kollektion, som vil være præsentabelt, tidløst og aldrig vil gå af mode. Hvis I derimod ønsker at differentiere jer yderligere, så kan I få fremstillet jeres helt egne design.

 

Kontakt pullover factory for mere info.

[/span8][/columns]